30pcs, Vlastné Meno Morská víla Fľaša na Vodu Zábaly DIY Narodeniny Dekor Štítok Osobné Nálepky Spoločnosti Vody Strany Svadobné Udalosti

  • €7.63
  • €4.73
(1 Hodnotenie Zákazníkov)

Event & Party

Sku:
  • w73826
Značky:
  • päty morská víla, morská panna telefón príslušenstvo, vlastné štítky bielizeň, korok svadobné dekorácie, čiapky morská strana, víla, morská panna nálepky, vinill vlastné fľaša na vodu, personnalized nálepky svadbu, obyčajný fľaša na vodu školy, hip svadobné dekorácie
  • Vzor - Kreslený Obrázok
  • Príležitosti - Svadobné & Zapojenie, Krst & Krst, Grand Udalosť, Narodeninová Párty, Deň detí, Späť Do Školy, Vianoce, Nový Rok, Ukončenie štúdia, Výročie, Spoločnosť Vody
  • Materiál - Papier
  • Číslo Modelu - WS034
  • Názov Značky - UNICCUT
  • Pôvod - CN(Pôvodu)

Package zahrnuté:30pcs

Veľkosť :20.3*5 cm pre malé fľaše

Objednávky na model, pošlite text, aby predávajúci na správu alebo upozornenie na text po objednávke.

Predávajúci zašle náhľad hneď, ako zbadá správy, venujte prosím pozornosť k správe.Čím skôr sa vám potvrdiť, tým rýchlejšie balíkov vám bude zaslaný von.

Poštovné a návrat politiky: Ste bez nutnosti platiť pre nákladné každej položky.Jednu položku zvoliť spôsob dopravy, ktoré potrebujete, a iní vybrať "predávajúci spôsob dopravy".Som vám pošle ich do jedného pozemok o spôsob dopravy, sumu, ktorú ste zaplatili.Aby výške viac ako $8 bude loď www.sportgalaktik.sk Stáť Poštovné alebo Čína Príspevok Registrované Air Mail voľne.Je to rýchlejšie a možno sledovať celú cestu.

1. Budeme pokračovať vo všeobecnosti objednávok do 24 hodín po prijatí platby.

2. Čína príspevok obyčajný malý balík plus a Čína príspevok registrované leteckej pošty trvá predpokladaná 15-60 dni.

3. Odporúča zásielky: www.sportgalaktik.sk štandardná doprava--stabilnejší,bezpečnejší,rýchlejší.

4. Ponúkame tiež express shippings, ako je DHL, UPS, EMS atď, prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak ste naliehavo potrebuje alebo množstvo je veľké.

5. Budeme akceptovať vráti a náhrady do 15 dní po objednávku.

Spätná väzba:

1. Prosím, nechajte 5-hviezdičkový spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, budeme radi, (Položka, ako je Popísané 5 hviezd, Komunikácia 5 hviezd, dodacia lehota 5-stars).

2. Ak výrobky, ktoré ste dostali bola poškodená alebo nesprávne štýly, prosím, nenechávajte žiadne negatívne ohlasy prvý, láskavo kontaktujte nás,budeme sa s tým vyrovnať a vypracovať najlepšie riešenia, Vaša satisfication je naším pohybu robiť lepšie.

Beatrice Boulan

2021-11-16

Veľmi sklamaný! Ja som napísal, nemám rád, písanie to dlho, ale predávajúci nie počúvať, a pošlite mi to. Polovica zábal je rez.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: