JPT Fiber Laser Rytec Stroj 20W 30W 50W Raycus BJJCZ Kontroly Karty Kovové Označenie Stroj na Rezanie Zlata, Striebra, Ušľachtilej Ocele

  • €3 265.48
  • €2 318.49
(0 Hodnotenie Zákazníkov)

mall

Sku:
  • w41907
Značky:
  • fiber laser hlavu 20w, vizitka bielizeň, jnlink laserové rytie stroj, pro laser rytec stroj, iskra karty, dermapen uhlíka laser, laserové rytie stroj mezal, zlato rámovanie, ploter nehrdzavejúcej ocele, gumené laserový rezací stroj
  • Certifikácia - ce
  • Názov Značky - FOCUSLASER
  • Pôvod - CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu - FLFB20/30/50RRJ

Karta Bezpečnostných Údajov/ Konfigurácia

Model

FLFB20/30/50RRJ

Laserový Zdroj Napájania

20W/30W/50W

Laser modul Značky

JPT/Raycus/MAX

Skener

Focuslaser

Zdroj Napájania

Taiwan Značky Meanwell & HF

F-Objektív

Singapur Vlnovej dĺžky F-spoločnosť theta

Kľúčové Spínače

CE Dovezené Komponenty Vyrobené

Pulz Opakovanie Kurzu

1-600KHZ

Prevádzka Systému Windows

WIN 7, WIN8, VYHRAŤ 10 32 bit/64bit

Ovládací Softvér

Skutočné EZCAD2

Formát Je Podporovaný

BMP, JPG, GIF, TGA, DXF, PLT, PNG, TIF, AI, DXF, DST, atď.

Kvalitu Lúča ㎡

Prevádzkové Napätie

AC 110V/220V 50/60HZ 5A

Vlnová Dĺžka Lasera

1064nm

Gravírovanie Rozsah

110*110/175*175/200*200/300*300mm

Presnosť Opakovania

±0.003 mm

Gravírovanie Rýchlosť

≤9000mm/s

Minimálna Šírka Riadku

0.01 mm

Veľkosti Znakov

0.5-110 mm

Chladiaci Systém

Vzduchové Chladenie

FLmark Ovládací Softvér

1 copy

Rozsah Pracovných Teplôt

10 až 30℃

Ovládač Pre Otáčanie

Áno

Čistá Hmotnosť Stroja

40 kg

Balenie Hmotnosť

65 kg

Rýchlosť 9000mm/s

Digitálny Galvanometer Skenovanie Hlavu Rýchlosť <9000mm/S S Focuslaser Značky Vybraných Vysoko Skenovanie A Presnosť.Sme Tiež Nainštalovaný Prenos Tepla List(Červenú),To Uvoľní Teplo, Akonáhle Je To Možné.Týmto Spôsobom Sa Uistite, Že Vo Vnútri Skener Hlavy Je Teplota Chladiacej Rýchlejšie Získať Lepší Výkon.

Hrubé Hliníkové Skener Hlavu

Robíme Skener Hlavu S Vysoko Kvalitného Hliníka A Pripojenie Hrúbkou Steny Do 5.68 mm,Pod Scanner Stena Je Takmer Až 10 mm.

Vysoko Kvalitné Motorové

Väčšie Vysokej Kvality Motorových Zabezpečiť Vyšší Výkon,, Aby Naše Stroj Viac, Rýchlejšie A Odolné V Porovnaní S Inými Skener Hlavu.

Vysoká Kvalita Si Zrkadiel

Si Zrkadlá Nainštalovaný, Ktorý Je Odolnejší A Menej Znížiť Spotrebu Energie Než Sklenené Zrkadlá.Toto Je Asi 10 Krát Odolné Ako Sklo, Zrkadlá.Ale Cena Je Drahšie Ako Sklo.Avšak,Účinok Odrazu Je Skvelé Rozšírené Ako Sklo, Zrkadlá.

Objektív

My Si Slávny "Singapur Vlnovej Dĺžke"Zameranie Flied Objektív S Cieľom Zabezpečiť Najlepšie Povlakové Materiály Na Objektív S Cieľom Získať Najlepšie Rytie Výsledok.Ak Pomocou Neznámej Značky Objektív Nemôže Zabezpečiť Lepšie Rytie.

Laserový Zdroj

Fiber Laser Zdroj Sme si, Raycus, JPT, Max S detailami Vybraných Laserový Zdroj S Vysokou Kvalitou Veľkosť bodu A Dlhú Životnosť Viac ako 110,000 Hodín v prevádzke.Ako 8 Hodín Pracovného Dňa Beží Viac Ako 30 Rokov.

Červená Bodka Pripomienky

Červená Bodka Ukazovatele Sme Vybrať Najlepšiu Kvalitu S Izoláciou Z Náterových Materiálov, Aby Zabezpečili Dlhú Dobu Používať, Vonkajší A Vnútorný Červený Laserový Bod, V Ktorých Sa Porovnáva S Scan Hlavu Vstavaný Typ Malé Červené Bodky.Veľký Profesionálny Red Dot Ukazovatele Sú Odolné A Ľahko Pre Budúcnosť Zachovať.Sme Tiež, Aby Rýchlo Konektor Pre Rýchly Popredajný Servis V Prípade Potreby.

BJJCZ Pôvodnej Kontrolnej Karty

BJJCZ Pôvodnej Kontrolnej Karty S Trvalo Verzia 2.14.11 Podpora Windows 10 64 Bitov Počítača.Veľmi Jednoduché Použitie A Užívateľsky Prívetivé Ovládanie S Lepším Proti Rušeniu Zabezpečiť Najvyššiu Stabilitu.

Zdroj Napájania

Slávny Taiwan "Meanwell""HF"Napájanie Prijala S najstabilnejšie Pokračuje Napájací zdroj Energie S Najdlhšia Životnosť Použitie.

Sme focuslaser vysoko vzdelaných inžinierov, aby stroje so srdcom pre tieto detail môžeme vidieť, že to trvá čas, aby sa dobrý stroj.

Hliníkový Stĺpik

Hliníkový Stĺpik S Guľôčkové Skrutky Vnútri Nad 500mm Cestovné Vzdialenosti Zabezpečiť Dostatok Výška Využívanie Pre Mnoho Druhov Gravírovanie Predmetov.

Prepínače A Tlačidlá

Prepínače A Tlačidlá:Dovezené Prijíma Taiwan Slávnej Značky S Najdlhšou Zapnúť A Vypnúť Krát.V Porovnaní S Ostatnými Konkurentmi Nikto Používať Také Drahé, Prepínače A Tlačidlá.Núdzové Zastavenie: Stlačte Nadol Odrezať Všetky Elektrické Stroje Pre Operátora A Výrobky, Bezpečnosť.Kľúčový Spínač: Ovládanie Napájanie Stroja.Môžeme Použiť Tlačidlo Alebo Bez Vložte Kľúč Typu, Aby Sa Zabránilo Strate Kľúča.Červená Kontrolka Tlačidla: Zapnúť A Vypnúť Červené Svetlo, Keď Je To Potrebné.Napríklad, Keď, Aby Polohy Červené Svetlo Na Svetlé Môžete Vypnúť,Môžete Ukladať Červené Laserové Svetlo Života.

Hliníková Skrinka

Hliníková Skrinka S Silnú Štruktúru Na Podporu Vnútorné Komponenty.S Dvoma Držadlami Na Vrchu Skrinky Pre Jednoduchú Manipuláciu Alebo Prenášanie.

Ezcad2 Softvér

Ezcad2 Softvér: Podpora Najnovších Windows 10 64 Bit, 2.14.11 (Aktualizované 23.,November, 2020) Kompatibilný S CorelDraw Súbory, Napríklad .Plt, .Ai, .Dxf,.Dst, .Svg .Nc,.G, Gbr , .Jpc, A Obrázky Súbor, Ako Napríklad: .Bmp .Jpg, .Jpeg .Gif .Png .Tif, .Tga Ect.Podpora Všetkých Jazyk: Anglický,Francúzsky,Nemecký, Kórea, Arabčina, Portugalčina,Japončina ,Ruština,Španielčina,Brazílska,Mexickej, Talianskej, Atď.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: