NOVÝ Skrutkovač Kit 24 Presnosť Magnetické Bitov DIY Rozoberateľných skrutkovača Nastavte Mini Nástroj Prípade Smart Home PC Phone Opravy

  • €2.56
  • €1.53
(0 Hodnotenie Zákazníkov)

Ručné Náradie

Sku:
  • w2802
Značky:
  • router bit kvalita, nástroje odbornej dielni, tcam ovládač, skrutkovač multi 53 nastavenie, skrutkovač bit palcov, skrutkovač mija presnosť, 1f elektrické screwdrive, x presnosť skrutkovač, iphone skrutkovač presnosť, ph000 skrutkovačom 4 mm
  • Názov Značky - BSIDE
  • Pôvod - CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu - skrutkovač auta

Funkcie:

1. Široko Použitie: Tento výrobok obsahuje niekoľko rôznych modelov dávky hlavy, používa na opravu smartphony, pre iPhone, elektronika, notebooky, počítačové, okuliare, hračky, PC,hodinky, herné konzoly a najviac prenosné zariadenia.

2. Premium Materiál: Hliník skrutkovač nastaviť, rukoväť je vyrobená z hliníkovej zliatiny, každý bit je vyrobený z vysoko kvalitnej CR-V, ktorý je odolný proti nárazu, odolné voči opotrebovaniu a trvanlivé.Chróm-vanádiová oceľ poskytuje lepšie mechanické vlastnosti ako tradičné uhlíkovej ocele a je chemicky stabilný.Všetky vrtákov sú podrobené prísnej kontrole kvality a presnosť, aby zabezpečili, že všetky opravárenské práce, je presné a spoľahlivé.

3. Magnetické Dizajn: Ergonomický Dizajn a dobre vykonanej rukoväť s protišmykovým oblasti a zadarmo-spinning spp mohol udržať skrutkovač č shake pri práci, mini magnetizer vnútri môže poskytnúť magnetické pre bitov kedykoľvek.Rukoväť nebude grind rukách, keď dlho-trvajúce práce.Dostatočne presné pre technik potrebovať, je lepšie ovládanie prstom na jeho otočná zakončenie a anti-slip oblasti.Malá veľkosť dizajn môže byť ľahko skryté vo vrecku, jemne otvorené ruky.

Popis:

Magnetický skrutkovač zvládnuť rýchlo montuje a je ľahko vyzdvihnúť skrutky.Dokonca obrátený magnet držiak umožňuje všetky kúsky, aby sa pevne držal na mieste.

Špecifikácie:

Tyč priemer: 3 mm

Platné priemer skrutky: 3 mm

Plná dĺžka: 145mm

Materiál: Chróm vanádiová legovanej ocele

Package Zahrnuté:

25pcs/set * Skrutkovač Auta

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: