Hluru Kalimba Mini Palec Klavír 8 Kľúče Kvalitné Drevo Nádherné Marimba Hudobné nástroje, Príslušenstvo Darček pre Dievčatá a Deti

  • €17.38
  • €12.17
(3 Hodnotenie Zákazníkov)

mall

Sku:
  • w237515
Značky:
  • 17 kalimba, prenosné piano kryt, čierne malé klavír, iphod príslušenstvo hudba, kryt kalimba, kalimba ocele klávesnice, nástroje kalimba, temman handpan bicie, piano foto, kalimba mini dreva
  • Číslo Modelu - Mini Kalimba 8 Kľúč
  • Pôvod - CN(Pôvodu)
  • Materiál - Drevo

Otázka: potrebujem zaplatiť dovozné clo alebo dane?

To by mohlo stať, lebo bol balík náhodne vybrané na kontrolu a účtované dane colným.

Otázka: Čo ak nie som spokojný s výrobkom?

Na "bez Návratu" politiky, zabezpečiť budete mať 15 dní od prijatia položka na vrátenie vašej objednávky bez udania dôvodu.

Totoro Mini 8 Kľúč

♫Palec piano zvuk: zvuk Mini Kalimba je jasné a prirodzené.Len pohybovať vaše palec, aby si nádhernú hudbu, aby váš deň príjemné a znížiť tlak práce alebo štúdia.

♫Jednoduché ovládanie: palec piano je veľmi jednoduché hrať.Dokonca aj ľudia, ktorí nemajú žiadne hudobné nadácia môže využiť naše odborné kalimba vzdelávania príručka zaviesť používanie a prehrávanie metódy kalimba v detaile, čo je pre vás ľahké učiť sa.

♫Najlepší darček, aký výber: kalimba je nielen najlepší hudobný nástroj pre výkon, rodina, outdoor, škola, spoločenské a voľný čas, ale aj na dovolenku, alebo narodeninám pre deti, príbuzných a priateľov.

Cvetlana Saxorova75

2021-11-08

Výrobok vyhovuje popis a veľmi dobrá kvalita. Výrobok je naozaj malý, ale veľmi vhodné aj pre dieťa. Zvuky sú veľmi príjemné. Odporúčam tento predávajúceho bez problému. Rýchle dodanie. Ideálny.

Kimberlyforsyth11

2021-12-09

Veľmi cool little kalimba! Neviem, zvuk, ale zdá sa, že zvuk dobrý, páči sa mi

Loggainsb

2021-09-02

Nie je kalimba prípade

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: