192KHz Koaxiálny Digitálny Optický Toslink na Analógové RCA, 3.5 mm o Hifi Prevodník s Spdif

  • €15.19
  • €12.45
(0 Hodnotenie Zákazníkov)

mall

Sku:
  • w237441
Značky:
  • bonks, usb 30 converter motocykel g8, dual mono zosilňovač rada, rca adaptér p10, huawei usb c 4 adaptér, hdmi spdif f, káble f adaptéry, rca, usb, spdif lc adaptér, 12v digitálny 6 led, spdif lg adaptér
  • Konektor Na - USB
  • Pohlavie - Muž-Žena
  • Pôvod - CN(Pôvodu)
  • Názov Značky - Fasdga
  • Konektor B - USB
  • Certifikácia - Žiadne
  • Externý Zdroj Napájania - No

[Digitálne Analógový Prevodník]Tento DAC Prevodník Prevádza Koaxiálny alebo Toslink Digitálny o Signály na Analógové L/R, o a Môže Byť Pripojený do Externých Zariadení ako sú Zosilňovače prostredníctvom Štandardnej RCA-Typ Jack, Môžete Si Tiež Vybrať, 3,5 mm Jack pre Slúchadlá Výstup, Pripojenie High-Fidelity Slúchadlá, je ideálny pre Domáce alebo Profesionálne o Prechod.

[Obojsmerný Switch]Obojsmerný Prepínač Dizajn Je Viac Než DAC Prevodník, Nie len Podporuje Digitálneho na Analógový signál, Tiež Podporuje Digitálne na Digitálny (Podpora Toslink na Koaxiálny a Koaxiálny na Toslink) UPOZORNENIE: Tento Konvertor Podporuje Digitálneho na Analógový signál, ALE NIE Podpora Analógový na Digitálny.

[Podporuje Nastavenie Hlasitosti]Vstavané High-fidelity Zosilňovač Čipy, L/R a 3,5 mm Výstup Môže Riadiť 16-Impedancia 150ohm Slúchadlá/Zvukový.Podporuje Ovládanie Hlasitosti, Ovládanie Hlasitosti Gombík Len na Nastavenie Hlasitosti Slúchadiel Rozhranie a RCA Rozhranie, Nie pre Koaxiálny alebo Toslink.

[Plug and Play] Prichádza s 4.0 vonkajší priemer Optického Kábla, Koaxiálny Kábel a Napájací Adaptér, Nie je Potrebné Inštalovať Ďalšie Programy, Len Plug and Play(Poznámka: Tento Konvertor nepodporuje 5.1 Kanálov, ako sú Dolby a DTS; Prosím Nastavte o Výstup PCM alebo LPCM Pred Použitím; PS4 Pro a PS4 Slim nemožno Použiť Tento Konvertor).

[192KHz Vzorkovacia frekvencia Dosiahnuť]S Gombík Hlasitosti, Hlasitosť Môžete Upraviť RCA L/R + 3,5 mm Jack o Výstup, Vhodné na Použitie (Poznámka: NIE je možné Ovládať Toslink alebo Koaxiálny o Výstup).Je to Vlastne Podporuje Vzorkovaciu Rýchlosť, 32, 44.1, 48, 96 a 192 KHz a 24 Bitov, S/PDIF Prichádzajúce Bitového toku na Ľavej a Pravej Staníc.

Signál Vzorkovacia Frekvencia:32-192 KHz,

Bitová Rýchlosť:16-24 Bit

Impedancia výstupu:16-300 ohm

Pracovné Napätie:5V

Poznámka:

1. Tam je vypínač na gombík hlasitosti, prosím, zapnite vypínač napájania pred použitím DAC.

2. Prosím nastavte o Výstup na PCM/LPCM Formát.

3. Pre Samsung TV, ak nie je zvuk ešte nastavíte o výstup na PCM/LPCM formáte, prosím, zapnite TELEVÍZOR externé reproduktory (Menu-Zvuky - Nastavenia Reproduktorov - HESB/externý reproduktor-O)

4. Tento konvertor nepodporuje 5.1 Kanálov, Ako sú Dolby a DTS.

5. PS4 Pro a PS4 Slim, NEMÔŽETE použiť túto converter ako oni neurobili Optického vlákna výstupné rozhranie.

Materiál:PC+ kov

Farba:čierna

Obsah Balenia:

1 * Digitálneho na Analógový signál R/L ó Konvertor

1 * DC USB Napájací Kábel

1 * kábel Toslink

1 * užívateľská príručka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: