Roztomilý Mini Strižných Sťahovák Odstraňovač Tool Pre Balík Office Školy Prenosné Vhodné Pre Sponky Na Každodenné Použitie, Strižných Odstraňovač

  • €0.59
  • €0.42
(0 Hodnotenie Zákazníkov)

Nástroje

Sku:
  • w220105
Značky:
  • obchodné svorky, svorky mužov, ricoh svorky, kyocera svorky, tr45 svorky, svorky ne, svorky 1, korando svorky, bosch svorky, sklo svorky
  • Druh - Iné
  • Názov Značky - Hoopet
  • Číslo Modelu - klinec odstraňovač
  • Pôvod - CN(Pôvodu)

Funkcie:

1.Široko použitie: Kompaktná a praktická.Veľký výber kancelárskych zamestnancov, študentov, učiteľov, žena v domácnosti, atď.Tiež ideálny darček pre študentov, dievča a deti.

2.Ľahko odstrániť: Komplikovane navrhnutý tak, táto mini strižných odstraňovač môže odstraňuje sponiek a kolíkov ľahko, bez kopírovania a konvertovania alebo trhaniu doklady a dokumenty automatické zošívanie.Vnútorná oceľová konštrukcia je hrdza-odolná a trvanlivá.

3.Vhodné pre: Veľmi vhodné pre 10# Svorky; zošívacie spinky 24/6; 26/6 Svorky a viac.Kapacita papiera je asi o 20 listov.Skvelé pre váš domov, kanceláriu, ploche, v škole, v triede, atď.

4.Premium a trvanlivé: Prijíma kvalitného kovu a ekologických plastových materiálov, hladký povrch, ľahký, bez námahy, anti-hrdza.Správnu veľkosť pre vás na použitie a vykonávať.

5.Zamykanie dizajn: Ergonomická rukoväť; Rýchle vytiahnutie pritĺkanie klincov; Úsilie, ukladanie, Žiadne poškodenia súborov.Zamykanie dizajn a pohodlné pre skladovanie.Strižné sťahovák pôsobí ľahko, rýchlo a efektívne získať prácu.Poukázal kovové tipy snímku pod svorky a umožní pevne uchopte ich okamžité odstránenie.

Popis:

Tento typ strižných odstránenie je účinné, a to je zošívačka, ktorý odstraňuje nechty, ktorý je vhodný pre vaše denné potreby.

Špecifikácie:

Kategória Produktov: Nechtov Odstraňovač

Model:508B

Záväzné hrúbka: 10

Prispôsobenie ihly typ: 10#, 24/6, 26/6

Použitie kniha pin model: 0100/0246/0266

Package Zahrnuté:

1*nechtov odstraňovač

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: